ZIEN: boswachter rijdt motorcrosser klem na vernieling natuurgebied in Brabant

ZIEN: boswachter rijdt motorcrosser klem na vernieling natuurgebied in Brabant

Een groep van circa 25 motorcrossers heeft op woensdagmiddag flinke schade aangericht in een bosgebied in Brabant. Een attente wandelaar betrapte de groep die door het bos scheurde en waarschuwde onmiddellijk de boswachter. De schade aan het natuurgebied is groot.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: <em>boswachter</em> rijdt <em>motorcrosser</em> klem na vernieling <em>natuurgebied</em> in <em>Brabant</em> Een groep van circa 25 motorcrossers heeft op woensdagmiddag flinke schade aangericht in een bosgebied in Brabant. Een attente wandelaar betrapte de groep die door het bos scheurde en waarschuwde onmiddellijk de boswachter. De schade aan het natuurgebied is groot. Tekst gaat verder onder de video. Boswachter in actieBoswachter Erik de Jonge ontving een melding van een groep motorcrossers in bosreservaat Mattenburgh. Met twintig jaar ervaring was dit voor hem een ongekende situatie. Om kentekens te noteren, legde hij de groep vast op beeld en slaagde erin één motorcrosser klem te rijden, waarna deze bekeurd werd en zijn sleutel en rijbewijs werden ingenomen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Opmerkelijke beelden: Auto rijdt door hek op Rotterdam The Hague Airport Bekijk deze video » Zien: vuurwerkwinkels beleven topdrukte op eerste verkoopdag, ondanks afsteekverboden Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Boswachter in actie
Boswachter Erik de Jonge ontving een melding van een groep motorcrossers in bosreservaat Mattenburgh. Met twintig jaar ervaring was dit voor hem een ongekende situatie. Om kentekens te noteren, legde hij de groep vast op beeld en slaagde erin één motorcrosser klem te rijden, waarna deze bekeurd werd en zijn sleutel en rijbewijs werden ingenomen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's