Opmerkelijke beelden: Auto rijdt door hek op Rotterdam The Hague Airport

Opmerkelijke beelden: Auto rijdt door hek op Rotterdam The Hague Airport

Een 52-jarige man reed woensdagavond rond 23.00 uur door een slagboom op Rotterdam The Hague Airport, ramde vervolgens een hek en was enige tijd zoek op of rondom de landingsbaan van het vliegveld.

Tekst gaat verder onder de video.

Opmerkelijke beelden: <em>Auto</em> rijdt door hek op <em>Rotterdam The Hague Airport</em> Een 52-jarige man reed woensdagavond rond 23.00 uur door een slagboom op Rotterdam The Hague Airport, ramde vervolgens een hek en was enige tijd zoek op of rondom de landingsbaan van het vliegveld. Tekst gaat verder onder de video. ZoekactieToen de marechaussee de Mercedes-Benz bij het beschadigde hek aantrof, waren de airbags geactiveerd. 'Maar er was geen persoon meer te bekennen', aldus de woordvoerder van de marechaussee. Het luchtverkeer van en naar de luchthaven werd korte tijd stilgelegd, en de marechaussee kreeg assistentie van meerdere politieauto's en een helikopter bij de zoektocht naar de man. Na twintig minuten werd hij gevonden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Vervelend nieuws voor Eloise: spullen in beslag genomen door Italiaanse douane Bekijk deze video » Hugo Kennis en Loiza Lamers waren wel op Schiphol voor dansende Joy & Walter uit B&B Vol Liefde Bekijk deze video » Vader gearresteerd na gijzelactie op luchthaven Hamburg: kind in veilige handen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zoekactie
Toen de marechaussee de Mercedes-Benz bij het beschadigde hek aantrof, waren de airbags geactiveerd. 'Maar er was geen persoon meer te bekennen', aldus de woordvoerder van de marechaussee. Het luchtverkeer van en naar de luchthaven werd korte tijd stilgelegd, en de marechaussee kreeg assistentie van meerdere politieauto's en een helikopter bij de zoektocht naar de man. Na twintig minuten werd hij gevonden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's