Laatste Mr. Frank Visser Doet Uitspraak van 2023: coniferenoorlog tussen buren Joyce en Tatiana

Laatste Mr. Frank Visser Doet Uitspraak van 2023: coniferenoorlog tussen buren Joyce en Tatiana

Laatste <em>Mr. Frank Visser Doet Uitspraak</em> van 2023: <em>coniferenoorlog</em> tussen buren <em>Joyce en Tatiana</em> Meester Frank Visser en Viktor Brand brengen een bezoek aan de 65-jarige Joyce uit Schiedam, die in een heftige strijd is verwikkeld met haar buurvrouw Tatiana. De spanningen liepen hoog op nadat Tatiana zonder overleg besloot de geliefde coniferenhaag van Joyce te snoeien. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Laatste aflevering van het jaarViktor Brand en meester Visser behandelen in de laatste aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak dit jaar een zaak over coniferen. Het is bekend terrein voor de makers van het juridische realityprogramma, aangezien een aanzienlijk deel van de zaken die ze de afgelopen acht seizoenen hebben behandeld, te maken had met conflicten over percelen, erfgrenzen en overlast van overhangende takken. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Mr. Frank Visser Doet Uitspraak gemist? Ruzie om een verkleurd keukenblad Bekijk deze video » Agressie in nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak met veel huisdieren (Shownieuws) Bekijk deze video » Vogel-overlast bij Mr. Frank Visser: 'We hebben er de hele dag last van, geluid is bijzonder irritant' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Meester Frank Visser en Viktor Brand brengen een bezoek aan de 65-jarige Joyce uit Schiedam, die in een heftige strijd is verwikkeld met haar buurvrouw Tatiana. De spanningen liepen hoog op nadat Tatiana zonder overleg besloot de geliefde coniferenhaag van Joyce te snoeien.

Tekst gaat verder onder de video.

Laatste aflevering van het jaar
Viktor Brand en meester Visser behandelen in de laatste aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak dit jaar een zaak over coniferen. Het is bekend terrein voor de makers van het juridische realityprogramma, aangezien een aanzienlijk deel van de zaken die ze de afgelopen acht seizoenen hebben behandeld, te maken had met conflicten over percelen, erfgrenzen en overlast van overhangende takken.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's