Vogel-overlast bij Mr. Frank Visser: 'We hebben er de hele dag last van, geluid is bijzonder irritant'

Vogel-overlast bij Mr. Frank Visser: 'We hebben er de hele dag last van, geluid is bijzonder irritant'

Vrijdag 22 december 2023 om 08:48

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak ging het over vogels, en dan vooral om de overlast die de dieren veroorzaken volgens Jan en Sjannie: 'We hebben er de hele dag last van. Het geluid wordt op een gegeven moment bijzonder irritant. Vooral als je je eigen wil ontspannen, dan lukt dat niet meer.'

De buurman vindt het overigens allemaal maar geklaag om niks:

Vogel-overlast bij <em>Mr. Frank Visser</em>: 'We hebben er de hele dag last van, geluid is bijzonder irritant' In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak ging het over vogels, en dan vooral om de overlast die de dieren veroorzaken volgens Jan en Sjannie: 'We hebben er de hele dag last van. Het geluid wordt op een gegeven moment bijzonder irritant. Vooral als je je eigen wil ontspannen, dan lukt dat niet meer.' De buurman vindt het overigens allemaal maar geklaag om niks: Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Agressie in nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak met veel huisdieren (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: Marco Borsato proost op zijn 57e verjaardag, mét Leontine (video) Bekijk deze video » Johan Derksen doet pikante onthulling: 'Dat duurt bij mij drie dagen, op mijn 74e' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's