Goede Tijden, Slechte Tijden: Merel eist opheldering na Stefano's zelfmoordpoging

Goede Tijden, Slechte Tijden: Merel eist opheldering na Stefano's zelfmoordpoging

Stefano legt aan Merel openhartig uit waarom hij de afscheidsbrieven heeft geschreven en bekent dat zij de motivatie is waarom hij besloten heeft door te willen gaan met leven. Hoe zal Merel hierop reageren?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: Merel eist opheldering na <em>Stefano's zelfmoordpoging</em> Stefano legt aan Merel openhartig uit waarom hij de afscheidsbrieven heeft geschreven en bekent dat zij de motivatie is waarom hij besloten heeft door te willen gaan met leven. Hoe zal Merel hierop reageren? Tekst gaat verder onder de video. ZelfmoordpogingMerel is verbijsterd dat Stefano zo terloops over zijn zelfmoordpoging heen stapt. Ze is van mening dat hij op zijn minst Ludo en Janine op de hoogte moet stellen. Ludo krijgt het als eerste te horen en hij schrikt zich rot: hij had al die tijd niks door. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ontknoping nadert in Goede Tijden, Slechte Tijden: Kaan heeft Wies en Linda ontvoerd (video) Bekijk deze video » Video: Bas Muijs ontvangt steun na aangrijpende GTST-aflevering over zelfdoding Bekijk deze video »
TV :
Goede Tijden, Slechte Tijden: Merel eist opheldering na Stefano's zelfmoordpoging

Zelfmoordpoging
Merel is verbijsterd dat Stefano zo terloops over zijn zelfmoordpoging heen stapt. Ze is van mening dat hij op zijn minst Ludo en Janine op de hoogte moet stellen. Ludo krijgt het als eerste te horen en hij schrikt zich rot: hij had al die tijd niks door.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's