ZIEN: 64-jarige fietsster belandt onder vuilniswagen in Rotterdam, vrouw zwaargewond

ZIEN: 64-jarige fietsster belandt onder vuilniswagen in Rotterdam, vrouw zwaargewond

Op de Pannekoekstraat in Rotterdam heeft vrijdagochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij een fietsster onder een vuilniswagen terechtkwam. De 64-jarige vrouw liep hierbij ernstige verwondingen op.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: <em>64-jarige fietsster</em> belandt onder <em>vuilniswagen</em> in <em>Rotterdam</em>, vrouw zwaargewond Op de Pannekoekstraat in Rotterdam heeft vrijdagochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij een fietsster onder een vuilniswagen terechtkwam. De 64-jarige vrouw liep hierbij ernstige verwondingen op. Tekst gaat verder onder de video. Slachtoffer zwaargewondOmstreeks 10.20 uur werd de 64-jarige vrouw aangereden door een vuilniswagen. Hulpdiensten, waaronder de politie, twee ambulances en de brandweer, zijn ter plaatse gekomen. De politie voert onderzoek uit naar de exacte omstandigheden van het ongeval. Het zwaargewonde slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: vuurwerkwinkels beleven topdrukte op eerste verkoopdag, ondanks afsteekverboden Bekijk deze video » ZIEN: boswachter rijdt motorcrosser klem na vernieling natuurgebied in Brabant Bekijk deze video » Hoogwaterdrama op camping Blokzijl: 'Alles staat blank, het is verschrikkelijk' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Slachtoffer zwaargewond
Omstreeks 10.20 uur werd de 64-jarige vrouw aangereden door een vuilniswagen. Hulpdiensten, waaronder de politie, twee ambulances en de brandweer, zijn ter plaatse gekomen. De politie voert onderzoek uit naar de exacte omstandigheden van het ongeval. Het zwaargewonde slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's