Hart van Nederland-blunder: presentatrice Annemarie Brüning vergeet prijskaartje uit trui te halen

Hart van Nederland-blunder: presentatrice Annemarie Brüning vergeet prijskaartje uit trui te halen

Vrijdag 29 december 2023 om 16:22

De donderdagochtend van Annemarie Brüning verliep niet geheel vlekkeloos. Terwijl de presentatrice de ochtendeditie van Hart van Nederland verzorgt, hebben oplettende kijkers een opmerkelijke ontdekking gedaan.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>-blunder: presentatrice <em>Annemarie Brüning</em> vergeet <em>prijskaartje</em> uit trui te halen De donderdagochtend van Annemarie Brüning verliep niet geheel vlekkeloos. Terwijl de presentatrice de ochtendeditie van Hart van Nederland verzorgt, hebben oplettende kijkers een opmerkelijke ontdekking gedaan. Tekst gaat verder onder de video. BlunderBezuinigingen treffen ook SBS6. Werk dan wel even het prijskaartje naar binnen," grapt een kijker op X. Iemand anders schrijft: "Oei, slordig... de tag hangt nog aan de trui van Annemarie." In de uitzending van Hart van Nederland is te zien dat Annemarie inderdaad een labeltje uit haar trui heeft hangen. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gerard Joling: 'Ik vind Sophie Hilbrand geen frisse vrouw' Bekijk deze video » ZIEN: De 10 best bekeken video's van Gids.tv in 2023 Bekijk deze video »
Entertainment :

Blunder
Bezuinigingen treffen ook SBS6. Werk dan wel even het prijskaartje naar binnen," grapt een kijker op X. Iemand anders schrijft: "Oei, slordig... de tag hangt nog aan de trui van Annemarie." In de uitzending van Hart van Nederland is te zien dat Annemarie inderdaad een labeltje uit haar trui heeft hangen.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's