Jet de Nijs: 'Rob en ik weten.. de tijd is nu'

Jet de Nijs: 'Rob en ik weten.. de tijd is nu'

Tuesday 2 January om 10:00

2023 was een heftig maar tegelijkertijd ook bijzonder jaar voor Rob de Nijs en zijn gezin, zo laat zijn vrouw Jet weten op Instagram: 'Het was een achtbaan van emoties, met iets te veel diepe dalen maar ook een onvergetelijk hoogtepunt. Van Rob zo ziek in april, jullie vele kaarsjes voor het raam, tot Hanne’s stamceltransplantatie. Mijn hart doet pijn om het verlies van mijn moeder, maar het straalt ook van trots door Rob’s Televizier Ring winst in oktober.'

'De tijd is nu'
Hoe kijken ze vooruit naar het nieuwe jaar? 'Onze wensen zijn klein maar immens groot we houden elkaar stevig vast en weten… “de tijd is nu”. Mooi gesproken.

Bekijk de Instagramposts van Jet de Nijs hieronder

Jet de Nijs: '<em>Rob</em> en ik weten.. de tijd is nu' 2023 was een heftig maar tegelijkertijd ook bijzonder jaar voor Rob de Nijs en zijn gezin, zo laat zijn vrouw Jet weten op Instagram: 'Het was een achtbaan van emoties, met iets te veel diepe dalen maar ook een onvergetelijk hoogtepunt. Van Rob zo ziek in april, jullie vele kaarsjes voor het raam, tot Hanne’s stamceltransplantatie. Mijn hart doet pijn om het verlies van mijn moeder, maar het straalt ook van trots door Rob’s Televizier Ring winst in oktober.' 'De tijd is nu'Hoe kijken ze vooruit naar het nieuwe jaar? 'Onze wensen zijn klein maar immens groot we houden elkaar stevig vast en weten… “de tijd is nu”. Mooi gesproken. Bekijk de Instagramposts van Jet de Nijs hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Jet De Nijs (@jetdenijs) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Jet De Nijs (@jetdenijs) Bekijk ook Rob de Nijs viert verjaardag met gezin: '81 kaarsjes op jouw taart' Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: maakt Olivier-Bas, met zijn mooie ogen, kans bij Benjamin? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's