Winter Vol Liefde: maakt Olivier-Bas, met zijn mooie ogen, kans bij Benjamin?

Winter Vol Liefde: maakt Olivier-Bas, met zijn mooie ogen, kans bij Benjamin?

Dinsdag 2 januari om 08:54

Olivier-Bas gaat de concurrentie met Joshua aan, in de strijd om het hart van Benjamin. Maakt hij kans? 'De eerste indruk is wel heel goed. Hij is de rust zelve meteen, hij straalt een soort kalmte uit.' Laat dat laatste nou net zijn wat Benjamin een beetje mist bij Joshua. En dan heeft zijn nieuwe date ook nog eens hele mooie ogen: 'Daar verdwaal je wel in hoor.'

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

Winter Vol Liefde: maakt <em>Olivier-Bas</em>, met zijn mooie ogen, kans bij Benjamin? Olivier-Bas gaat de concurrentie met Joshua aan, in de strijd om het hart van Benjamin. Maakt hij kans? 'De eerste indruk is wel heel goed. Hij is de rust zelve meteen, hij straalt een soort kalmte uit.' Laat dat laatste nou net zijn wat Benjamin een beetje mist bij Joshua. En dan heeft zijn nieuwe date ook nog eens hele mooie ogen: 'Daar verdwaal je wel in hoor.' Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: zo worden Benjamin en Joshua uit Winter Vol Liefde gepersifleerd Bekijk deze video » Benjamin in Winter vol Liefde: 'Ik heb bindingsangst en Joshua heeft verlatingsangst' Bekijk deze video » Benjamin zet Joshua op zijn plaats in Winter Vol Liefde: 'Beter als je nu even weggaat' Bekijk deze video » Olivier-Bas sneert naar Joshua: 'Opgestaan is plaats vergaan' (Winter vol Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Winter Vol Liefde: maakt Olivier-Bas, met zijn mooie ogen, kans bij Benjamin?

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's