Finale WK Darts: gaat Littler of Humphries met de beker naar huis?

Finale WK Darts: gaat Littler of Humphries met de beker naar huis?

Wednesday 3 January om 12:49

Woensdagavond vanaf 21:15 uur wordt de grote finale van het WK Darts gespeeld. Gaat het pas 16-jarige supertalent Luke Littler, die onder andere Raymond van Barneveld naar huis gooide, er vandoor met de titel of gaat die eer toch naar Luke Humphries, die na dit WK de nieuwe nummer één van de wereld zal zijn?

'Tot gaatje'
Oud-darter Co Stompé, ook wel bekend als The Matchstick, denkt dat het een topavond gaat worden: 'Het kan toch niet anders dan dat je een geweldig mooie finale gaat zien, die weleens tot het gaatje zou kunnen gaan.'

Bekijk het fragment van Viaplay Darts hieronder

Finale WK Darts: gaat <em>Littler</em> of Humphries met de beker naar huis? Woensdagavond vanaf 21:15 uur wordt de grote finale van het WK Darts gespeeld. Gaat het pas 16-jarige supertalent Luke Littler, die onder andere Raymond van Barneveld naar huis gooide, er vandoor met de titel of gaat die eer toch naar Luke Humphries, die na dit WK de nieuwe nummer één van de wereld zal zijn? 'Tot gaatje'Oud-darter Co Stompé, ook wel bekend als The Matchstick, denkt dat het een topavond gaat worden: 'Het kan toch niet anders dan dat je een geweldig mooie finale gaat zien, die weleens tot het gaatje zou kunnen gaan.' Bekijk het fragment van Viaplay Darts hieronder Het WK darts 2024 is elke wedstrijddag live te zien op Viaplay. Volg alles rondom het WK darts via het darts-dossier bij Gids.tv. Bekijk ook WK Darts: Nederlandse hoop Michael van Gerwen ligt eruit na nederlaag tegen Scott Williams Bekijk deze video » WK Darts: het WK-sprookje van de 16-jarige Luke Littler gaat door na winst op Brendan Dolan Bekijk deze video » Winterweer in aantocht: hoe koud gaat het worden? Bekijk deze video »
Darts :
Finale WK Darts: gaat Littler of Humphries met de beker naar huis?

Het WK darts 2024 is elke wedstrijddag live te zien op Viaplay. Volg alles rondom het WK darts via het darts-dossier bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's