WK darts 2023/2024 online te kijken: dit is het volledige speelschema

WK darts 2023/2024 online te kijken: dit is het volledige speelschema
Opnieuw niet op tv te zien

Sport :

Voor het tweede jaar op een rij is het WK darts niet op televisie te zien, maar alleen maar te streamen. De rechten liggen namelijk bij Viaplay. Vanaf vrijdag 15 december is het volledige toernooi te volgen. In tegenstelling tot vorig jaar wordt de extra zender niet opengezet voor dit toernooi.

Het darts is niet gratis op tv te zien. Lees hier hoe je darts live kunt kijken.

Deelnemers en Nederlanders
Er komen in de eerste ronde flink wat Nederlanders in actie: Kevin Doets, Niels Zonneveld, Jermaine Wattimen, Gian van Veen, Christian Kist, Richard Veenstra, Berry van Peer, Wessel Nijman, de namens Zweden uitkomende Jeffrey de Graaf en de namens de Verenigde Staten uitkomende Jules van Dongen. In de tweede ronde komen Michael van Gerwen, Raymond 'Barney' van Barneveld, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert daarbij.

Speelschema: WK darts 2023/2024

Maandag 1 januari
Vanaf 20.00 uur: avondronde, met:

  • Luke Humphries - Dave Chisnall (kwartfinale)

Dinsdag 2 januari
Vanaf 20.30 uur: halve finales, met:

  • Rob Cross - Luke Littler
  • Scott Williams - Luke Humphries

Woensdag 3 januari
21.00 uur: Luke Littler - Luke Humphries (finale)

Tv-zender
Vorig jaar werd de speciale tv-zender Viaplay Xtra opengezet voor het WK darts. Dit jaar gebeurd dat niet. De zender is normaal gesproken ook alleen open voor het Formule 1-seizoen.

Het WK darts 2024 is van vrijdag 15 december 2023 tot en met woensdag 3 januari 2024 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay. Volg alles rondom het WK darts via het darts-dossier bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's