De Oranjewinter: Alexander Pechtold onder vuur na uitspraak over extreem rechts kabinet

De Oranjewinter: Alexander Pechtold onder vuur na uitspraak over extreem rechts kabinet

Thursday 4 January om 08:36

Bij De Oranjewinter reageert Alexander Pechtold uitgebreid op de verkiezingsoverwinning van Geert Wilders. Hélène Hendriks legt hem het vuur aan de schenen nadat hij het te vormen kabinet 'extreem rechts' noemt. Rutger Castricum helpt haar een handje.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 3 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

<em>De Oranjewinter</em>: Alexander Pechtold onder vuur na uitspraak over <em>extreem rechts</em> kabinet Bij De Oranjewinter reageert Alexander Pechtold uitgebreid op de verkiezingsoverwinning van Geert Wilders. Hélène Hendriks legt hem het vuur aan de schenen nadat hij het te vormen kabinet 'extreem rechts' noemt. Rutger Castricum helpt haar een handje. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 3 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Hélène Hendriks in De Oranjewinter: 'Jij tongzoent dan niet maar knuffel je wel?' Bekijk deze video » De Oranjewinter: kus je je collega's een gelukkig nieuwjaar of is een hand voldoende? Bekijk deze video »
Talkshow :


Actuele video's

Meer actuele video's