'Heg-oorlog' bij Mr. Frank Visser: 'Het is krankzinnig!'

'Heg-oorlog' bij Mr. Frank Visser: 'Het is krankzinnig!'

Friday 5 January om 08:40

Het ging donderdagavond bij Mr. Frank Visser doet uitspraak weer eens ouderwets over een heg. De nieuwe buren (Anko en Fenna) willen die weg maar hun buurman begint al te schreeuwen en dreigen als ze überhaupt bij die afscheiding in de buurt komen: 'Dit is onze heg en de buren willen hem eruit trekken, krankzinnig. Ik kan er niet mee uit de voeten.'

Maar van wie is die heg nu eigenlijk? Je ziet het hieronder, in het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak

'Heg-oorlog' bij <em>Mr. Frank Visser</em>: 'Het is krankzinnig!' Het ging donderdagavond bij Mr. Frank Visser doet uitspraak weer eens ouderwets over een heg. De nieuwe buren (Anko en Fenna) willen die weg maar hun buurman begint al te schreeuwen en dreigen als ze überhaupt bij die afscheiding in de buurt komen: 'Dit is onze heg en de buren willen hem eruit trekken, krankzinnig. Ik kan er niet mee uit de voeten.' Maar van wie is die heg nu eigenlijk? Je ziet het hieronder, in het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ruzie bij Mr. Frank Visser: 'Je bent een gefrustreerde jaloerse oude vrouw' Bekijk deze video » Amy Rose klaar met twijfelende Saul: 'Maak een keuze!' (Winter Vol Liefde) Bekijk deze video » Eloise van Oranje bespot in De Oranjewinter: 'Harkt veel geld binnen maar wil geen aandacht' Bekijk deze video »
TV :

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's