Amy Rose klaar met twijfelende Saul: 'Maak een keuze!' (Winter Vol Liefde)

Amy Rose klaar met twijfelende Saul: 'Maak een keuze!' (Winter Vol Liefde)

Vrijdag 5 januari om 08:05

Saul vindt het lastig om te kiezen tussen Amy Rose, voor wie hij snel veel is gaan voelen, en zijn ex-vriendin Rafaëlla: 'Wat ik ook kies, heb ik gewoon een kutgevoel.' Amy Rose, snapt daar niets van: 'Ik snap dat het moeilijk is maar je weet toch wel wat je voelt van binnen, en wat je diep van binnen wil.' Ze is van mening dat Saul niet eerlijk tegenover zichzelf is en wil dat hij een keuze maakt, snel.

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

Amy Rose klaar met twijfelende Saul: 'Maak een keuze!' (<em>Winter Vol Liefde</em>) Saul vindt het lastig om te kiezen tussen Amy Rose, voor wie hij snel veel is gaan voelen, en zijn ex-vriendin Rafaëlla: 'Wat ik ook kies, heb ik gewoon een kutgevoel.' Amy Rose, snapt daar niets van: 'Ik snap dat het moeilijk is maar je weet toch wel wat je voelt van binnen, en wat je diep van binnen wil.' Ze is van mening dat Saul niet eerlijk tegenover zichzelf is en wil dat hij een keuze maakt, snel. Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 'Plastic' Amy Rose WOEST op Kelsey in Winter Vol Liefde: 'Dat doe je gewoon niet!' Bekijk deze video » Video: Benjamin 'totaal uitgetuned' tijdens gesprek met Olivier-Bas in Winter Vol Liefde Bekijk deze video »
TV :
Amy Rose klaar met twijfelende Saul: 'Maak een keuze!' (Winter Vol Liefde)

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's