Live stream EK afstanden in Heerenveen (zaterdag 6 januari)

Live stream EK afstanden in Heerenveen (zaterdag 6 januari)

Kijk op zaterdag 6 januari vanaf 14.10 uur LIVE naar de EK afstanden in Heerenveen via de livestream hieronder.

Klik op de play-button om de livestream te bekijken

De Nederlandse titels en de plekken voor zowel het Europees als het wereldkampioenschap zijn verdeeld: tijd voor het echte werk. Hoe verhoud de Nederlandse equipe zich dit jaar tegen de Europese tegenstand?

Het EK afstanden schaatsen in Heerenveen is van vrijdag 5 januari tot en met zondag 7 januari te zien op NPO 1 en online via NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv.

Live stream <em>EK afstanden</em> in Heerenveen (zaterdag 6 januari) Kijk op zaterdag 6 januari vanaf 14.10 uur LIVE naar de EK afstanden in Heerenveen via de livestream hieronder. Klik op de play-button om de livestream te bekijken De Nederlandse titels en de plekken voor zowel het Europees als het wereldkampioenschap zijn verdeeld: tijd voor het echte werk. Hoe verhoud de Nederlandse equipe zich dit jaar tegen de Europese tegenstand? Het EK afstanden schaatsen in Heerenveen is van vrijdag 5 januari tot en met zondag 7 januari te zien op NPO 1 en online via NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv. Bekijk ook Suzanne Schulting triomfeert na schaatsongeval: beste Nederlandse shorttrackster van het jaar Bekijk deze video » Hilarisch! Rafael van der Vaart kan niet schaatsen (Shownieuws) Bekijk deze video »
Live :
Live stream EK afstanden in Heerenveen (zaterdag 6 januari)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV