Het muurbloempje fleurt op: bekijk de laatste foto's van Bridgerton seizoen 3

Het muurbloempje fleurt op: bekijk de laatste foto's van Bridgerton seizoen 3

Zaterdag 6 januari om 15:03

Seizoen drie van de geliefde serie Bridgerton gaat in het teken staan van Penelope. De jongste dochter van de kleurrijke familie Featherington is niet langer een muurbloempje en krijgt een make-over. Gaat Colin Bridgerton haar nu wel zien staan?

Tekst gaat verder onder foto.

Geen pijpenkrullen meer
Actrice Nicola Coughlan heeft op Instagram laten weten dat de make-over van 'Pen' niet gelijk gaat gebeuren. Door het seizoen heen gaat Penelope haar pijpenkrullen achter zich laten. Het karakter lijkt meer de stijl van de Bridgerton familie aan te nemen, wat kan hinten op de liefdesrelatie die zou gaan ontstaan tussen Featherington en Bridgerton.

Tekst gaat verder onder foto.

Colin Bridgerton
Het derde seizoen stapt af van de volgorde van de boeken en gaat draaien om de connectie tussen Penelope en Colin Bridgerton. Aan het einde van seizoen 2 lijkt hun vriendschap al om te zijn getoverd naar een liefdesrelatie. Zal een bruiloft in hun toekomst zitten?

Deel 1 van seizoen 3 van Bridgerton is vanaf 16 mei te zien op Netflix. Bekijk hieronder de eerste beelden.

Het muurbloempje fleurt op: bekijk de laatste foto's van <em>Bridgerton</em> seizoen 3 Seizoen drie van de geliefde serie Bridgerton gaat in het teken staan van Penelope. De jongste dochter van de kleurrijke familie Featherington is niet langer een muurbloempje en krijgt een make-over. Gaat Colin Bridgerton haar nu wel zien staan? Tekst gaat verder onder foto. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Nicola Coughlan (@nicolacoughlan) Geen pijpenkrullen meerActrice Nicola Coughlan heeft op Instagram laten weten dat de make-over van 'Pen' niet gelijk gaat gebeuren. Door het seizoen heen gaat Penelope haar pijpenkrullen achter zich laten. Het karakter lijkt meer de stijl van de Bridgerton familie aan te nemen, wat kan hinten op de liefdesrelatie die zou gaan ontstaan tussen Featherington en Bridgerton. Tekst gaat verder onder foto. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Nicola Coughlan (@nicolacoughlan) Colin BridgertonHet derde seizoen stapt af van de volgorde van de boeken en gaat draaien om de connectie tussen Penelope en Colin Bridgerton. Aan het einde van seizoen 2 lijkt hun vriendschap al om te zijn getoverd naar een liefdesrelatie. Zal een bruiloft in hun toekomst zitten? Deel 1 van seizoen 3 van Bridgerton is vanaf 16 mei te zien op Netflix. Bekijk hieronder de eerste beelden. Bekijk ook Netflix zwijmelaars opgelet: Bridgerton seizoen 3 in mei 2024 terug! Bekijk deze video »
Entertainment :
Het muurbloempje fleurt op: bekijk de laatste foto's van Bridgerton seizoen 3

Actuele video's

Meer actuele video's