Kijkje achter schermen Golden Globes 2024 in RTL Boulevard: 50 meter rode loper voor celebrities

Kijkje achter schermen Golden Globes 2024 in RTL Boulevard: 50 meter rode loper voor celebrities

Sunday 7 January om 20:19

RTL Boulevard geeft een kijkje achter de schermen in Hollywood van de 81ste editie van de Golden Globes 2024 die uitgereikt worden zondagnacht. De 50 meter lange rode loper wordt uitgerold voor de 1100 uitgenodigde celebrities en de champagneflessen worden klaargezet.

Goodie bags
De grootste kanshebbers voor het beeldje zijn de twee grote kaskrakers van vorig jaar, ‘Barbie’ en ‘Oppenheimer’. Maar hoe zit het nou met de goodie bags voor iedereen die 500.000 dollar waard zouden zijn?

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Kijkje achter schermen <em>Golden Globes</em> 2024 in <em>RTL Boulevard</em>: 50 meter rode loper voor celebrities RTL Boulevard geeft een kijkje achter de schermen in Hollywood van de 81ste editie van de Golden Globes 2024 die uitgereikt worden zondagnacht. De 50 meter lange rode loper wordt uitgerold voor de 1100 uitgenodigde celebrities en de champagneflessen worden klaargezet. Goodie bagsDe grootste kanshebbers voor het beeldje zijn de twee grote kaskrakers van vorig jaar, ‘Barbie’ en ‘Oppenheimer’. Maar hoe zit het nou met de goodie bags voor iedereen die 500.000 dollar waard zouden zijn? Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Margriet van der Linden blikt terug op heftige 'hate crimes' in USA in State of Hate (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Roze prijzen: Barbie en Oppenheimer maken meeste kans bij Golden Globes Bekijk deze video » RTL Boulevard: Harry en Meghan gekroond tot 'grootste losers' van Hollywood Bekijk deze video »
Entertainment :
Kijkje achter schermen Golden Globes 2024 in RTL Boulevard: 50 meter rode loper voor celebritiesActuele video's

Meer actuele video's