Roze prijzen: Barbie en Oppenheimer maken meeste kans bij Golden Globes

Roze prijzen: Barbie en Oppenheimer maken meeste kans bij Golden Globes

Barbie is genomineerd voor negen Golden Globes. Daarmee pakt de film van Greta Gerwig de meeste nominaties bij de tv & film prijzen. Oppenheimer is met acht nominaties ook een grote kanshebber.

Barbie
De Barbie film is genomineerd voor de grote categorieën waaronder beste musicalfilm of comedy, het beste scenario en de beste hoofdrolspelers. In de categorie beste originele nummer is de film over werelds bekendste pop drie keer genomineerd voor de nummers Dance the Night, I’m Just Ken en What Was I Made For?.

Series
Bij de tv-series is de HBO-serie Succession de grootste kanshebber. Daarnaast zijn ook The Crown, Abott Elementry en The Last of Us ook kanshebbers voor een prijs.

De Golden Globes worden gezien als een graadmeter voor de Oscars. Bekijk de hele bekendmaking van de nominaties hieronder.

Roze prijzen: <em>Barbie</em> en <em>Oppenheimer</em> maken meeste kans bij <em>Golden Globes</em> Barbie is genomineerd voor negen Golden Globes. Daarmee pakt de film van Greta Gerwig de meeste nominaties bij de tv & film prijzen. Oppenheimer is met acht nominaties ook een grote kanshebber. BarbieDe Barbie film is genomineerd voor de grote categorieën waaronder beste musicalfilm of comedy, het beste scenario en de beste hoofdrolspelers. In de categorie beste originele nummer is de film over werelds bekendste pop drie keer genomineerd voor de nummers Dance the Night, I’m Just Ken en What Was I Made For?. I'm Just Ken Scene | BARBIE (2023 SeriesBij de tv-series is de HBO-serie Succession de grootste kanshebber. Daarnaast zijn ook The Crown, Abott Elementry en The Last of Us ook kanshebbers voor een prijs. De Golden Globes worden gezien als een graadmeter voor de Oscars. Bekijk de hele bekendmaking van de nominaties hieronder. Bekijk ook “It’s Barbie’s dreamhouse, not Ken’s dreamhouse”: de Barbie Dreamhouse door de jaren heen Bekijk deze video » Zien: de Barbie soundtrack kleurt fel roze van positiviteit, Billie Eilish maakt indruk met emotioneel nummer (video) Bekijk deze video » Zien: Billie Eilish is terug, zingt voor het eerst "What Was I Made For?" live op Lollapalooza Bekijk deze video » De wereld is OBSSESSED met Barbie, regisseur Greta Gerwig schrijft geschiedenis (video) Bekijk deze video » Nieuwsuur: bioscoopfilm Barbie heeft al meer dan miljard dollar opgebracht Bekijk deze video » Popcultuur lijstje: de beste films uit de Barbie Cinematic Universe! Bekijk deze video » Een roze hit! Barbie is meest succesvolle film van het jaar Bekijk deze video » Komiek Pete Davidson scoort hit met remake van De Barbie Movie lied, 'I'm Just Pete' Bekijk deze video » Hi Barbie! Iconische Barbie film vanaf 15 december te streamen op HBO MAX Bekijk deze video »
Entertainment :
Roze prijzen: Barbie en Oppenheimer maken meeste kans bij Golden Globes

Actuele video's

Meer actuele video's