No way back gemist? Bekijk hier de hele uitzending

No way back gemist? Bekijk hier de hele uitzending

No way back gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag gaat er een gloednieuw avonturenprogramma van start bij SBS6: No Way Back. In een loodzware tocht door de wildernis draait het allemaal om de vraag: stoppen of doorgaan? Alle fragmenten uit deze uitzending Eerste intense beelden van No Way Back: kandidaten gaan tot het uiterste Bekijk deze video » Dit zijn de deelnemers van No Way Back: vanaf zondag 7 januari te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Spoiler! Eerste afvaller van No Way Back: "Heb vooral intense hoofdpijn" Bekijk deze video » Nawwal gaat los in No Way Back: ‘Zal wel weer aan mij liggen als Marokkaan’ Bekijk deze video » Ray KlaassensZestien avonturiers worden getest op mentale veerkracht, strategie en uithoudingsvermogen. De bekende ex-commando Ray Klaassens begeleidt de kandidaten op een tocht door de ruige wildernis van Noorwegen. Jan Versteegh is de presentator van No Way Back. Terwijl de tocht steeds zwaarder wordt, komen ze voor de spannendste uitdagingen te staan: van abseilen van een zestig meter hoge brug en het oversteken van een klif met een touwbrug tot een nat pak halen in een ijskoude rivier. Twee manieren om geld te winnenDe kandidaten worden gedurende de tocht vier keer geconfronteerd met het ultieme dilemma: blijven ze achter in een van de survivalkampen? Of gaan ze door richting finish? Er staat maar liefst 100.000 euro op het spel, er zijn twee manieren om geld te winnen: achterblijven in één van de vier kampen, of de finish halen. Hoeveel een kamp waard is, wordt pas onthuld als de avonturiers er aankomen. De finish is het meeste waard: 50.000 euro. Maar één ding staat vast: zodra er een keuze is gemaakt, is er geen weg terug.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Zondag gaat er een gloednieuw avonturenprogramma van start bij SBS6: No Way Back. In een loodzware tocht door de wildernis draait het allemaal om de vraag: stoppen of doorgaan?

Ray Klaassens
Zestien avonturiers worden getest op mentale veerkracht, strategie en uithoudingsvermogen. De bekende ex-commando Ray Klaassens begeleidt de kandidaten op een tocht door de ruige wildernis van Noorwegen. Jan Versteegh is de presentator van No Way Back. Terwijl de tocht steeds zwaarder wordt, komen ze voor de spannendste uitdagingen te staan: van abseilen van een zestig meter hoge brug en het oversteken van een klif met een touwbrug tot een nat pak halen in een ijskoude rivier.

Twee manieren om geld te winnen
De kandidaten worden gedurende de tocht vier keer geconfronteerd met het ultieme dilemma: blijven ze achter in een van de survivalkampen? Of gaan ze door richting finish? Er staat maar liefst 100.000 euro op het spel, er zijn twee manieren om geld te winnen: achterblijven in één van de vier kampen, of de finish halen. Hoeveel een kamp waard is, wordt pas onthuld als de avonturiers er aankomen. De finish is het meeste waard: 50.000 euro. Maar één ding staat vast: zodra er een keuze is gemaakt, is er geen weg terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van No Way Back

Actuele video's

Meer actuele video's