Spoiler! Eerste afvaller van No Way Back: "Heb vooral intense hoofdpijn"

Spoiler! Eerste afvaller van No Way Back: "Heb vooral intense hoofdpijn"

No Way Back, het nieuwe SBS6 realityprogramma met ex-commando Ray Klaassens die de avontuurlijke kandidaten uitdaagt op zowel fysiek als ook mentaal vlak is zondag van start gegaan.

Hoofdpijn
Na het doodenge abseilen vanaf de hoogste bruggen en een helse 4444-stappen klim, is het lot van de dappere Florence in deze eerste aflevering al bezegeld. "Ik heb vooral intense hoofdpijn", aldus de avonturier. Het zou migraine of clusterhoofdpijn kunnen zijn. Ray probeert haar toch over te halen om door te zetten zodat ze trots kan zijn maar het mag niet baten. Florence moet opgeven.

Bekijk het fragment uit No Way Back hieronder

Spoiler! Eerste afvaller van <em>No Way Back</em>: &quot;Heb vooral intense hoofdpijn&quot; No Way Back, het nieuwe SBS6 realityprogramma met ex-commando Ray Klaassens die de avontuurlijke kandidaten uitdaagt op zowel fysiek als ook mentaal vlak is zondag van start gegaan. HoofdpijnNa het doodenge abseilen vanaf de hoogste bruggen en een helse 4444-stappen klim, is het lot van de dappere Florence in deze eerste aflevering al bezegeld. "Ik heb vooral intense hoofdpijn", aldus de avonturier. Het zou migraine of clusterhoofdpijn kunnen zijn. Ray probeert haar toch over te halen om door te zetten zodat ze trots kan zijn maar het mag niet baten. Florence moet opgeven. Bekijk het fragment uit No Way Back hieronder No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv. Eerste intense beelden van No Way Back: kandidaten gaan tot het uiterste Bekijk deze video » Angstaanjagende beelden in nieuw programma No Way Back: afdaling metershoge brug (video) Bekijk deze video » Dit zijn de deelnemers van No Way Back: vanaf zondag 7 januari te zien bij SBS6 Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's