Casa di Beau winterspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Casa di Beau winterspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Casa di Beau winterspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag is een eenmalige winterspecial van het interviewprogramma Casa di Beau te zien op RTL 4. In het programma ontvangt Beau van Erven Dorens ditmaal geen twee, maar zelfs drie gasten in het winterse Trentino. Alle fragmenten uit deze uitzending Casa di Beau winterspecial: Gavin lijdt volgens Gordon aan schizofrenie Bekijk deze video » Heftig: Gordon overwoog zelfmoordpoging en vertelt hierover in Casa di Beau Bekijk deze video » Emotionele Gordon in Casa di Beau: "Dit was het zwartste jaar van mijn leven" Bekijk deze video » Veel kritiek op Gordons zelfmoordverhaal: "Ik geloof geen woord" Bekijk deze video » NachtmerrieAlle drie de gasten hebben op z'n zachtst gezegd een boeiend jaar achter de rug. Voetbaltrainer Maurice Steijn tekende deze zomer een droomcontract in Amsterdam, maar het gedoe bij Ajax eindigde uiteindelijk in een ware nachtmerrie. Voor Gordon was het jaar niet veel beter: de relletjes volgden elkaar in rap tempo op. Gelukkig is er ook een positief verhaal: Ruben Nicolai. WintersDe winterse natuur en de witte bergtoppen van de Dolomieten zorgen voor een prachtig decor. Een fantastische setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Ze sluiten een bewogen 2023 af en heffen het glas op een mooi 2024.
Uitzending :
Casa di Beau winterspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 7 January om 23:07

Zondag is een eenmalige winterspecial van het interviewprogramma Casa di Beau te zien op RTL 4. In het programma ontvangt Beau van Erven Dorens ditmaal geen twee, maar zelfs drie gasten in het winterse Trentino.

Nachtmerrie
Alle drie de gasten hebben op z'n zachtst gezegd een boeiend jaar achter de rug. Voetbaltrainer Maurice Steijn tekende deze zomer een droomcontract in Amsterdam, maar het gedoe bij Ajax eindigde uiteindelijk in een ware nachtmerrie. Voor Gordon was het jaar niet veel beter: de relletjes volgden elkaar in rap tempo op. Gelukkig is er ook een positief verhaal: Ruben Nicolai.

Winters
De winterse natuur en de witte bergtoppen van de Dolomieten zorgen voor een prachtig decor. Een fantastische setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Ze sluiten een bewogen 2023 af en heffen het glas op een mooi 2024.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Casa di Beau

Actuele video's

Meer actuele video's