Winter vol Liefde: de laatste week breekt aan, gaat de liefde de winterse kou overleven?

Winter vol Liefde: de laatste week breekt aan, gaat de liefde de winterse kou overleven?

Maandag 8 januari om 22:01

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

De hitserie Winter Vol Liefde is de laatste week in gegaan. Over vier afleveringen weten we of de liefde deze ijzige kou heeft overleefd. In RTL Boulevard kijkt televisie-expert Tina Nijkamp vooruit op de slotweek van het programma. Hebben de kandidaten de liefde gevonden? En komt er nog een vervolg op deze winterse liefdesreis?

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Winter vol Liefde</em>: de laatste week breekt aan, gaat de liefde de winterse kou overleven? Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. De hitserie Winter Vol Liefde is de laatste week in gegaan. Over vier afleveringen weten we of de liefde deze ijzige kou heeft overleefd. In RTL Boulevard kijkt televisie-expert Tina Nijkamp vooruit op de slotweek van het programma. Hebben de kandidaten de liefde gevonden? En komt er nog een vervolg op deze winterse liefdesreis? Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Grappig: cabaretier Max van den Burg gaat viraal met persiflages van 'Winter Vol Liefde' kandidaten Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: Esmeralda komt niet meer bij na deze grap van Guido Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: ook Muriël en Maxine willen Saul Bekijk deze video » Benjamin (Winter Vol Liefde): 'Een van de mannen spreek ik nog' Bekijk deze video » Benjamin uit Winter Vol Liefde doet DIT voor 50 euro Bekijk deze video »
TV :
Winter vol Liefde: de laatste week breekt aan, gaat de liefde de winterse kou overleven?

Actuele video's

Meer actuele video's