Winter Vol Liefde: ook Muriël en Maxine willen Saul

Winter Vol Liefde: ook Muriël en Maxine willen Saul

Maandag 8 januari om 10:50

Saul krijgt niet één maar twee nieuwe vrouwen op bezoek, die samen met Amy Rose en zijn ex Rafaëlla gaan strijden om zijn hart. Zowel Muriël als Maxine maken maandag hun eerste opwachting in het liefdesprogramma dus dat belooft wat.

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

Winter Vol Liefde: ook Muriël en Maxine willen <em>Saul</em> Saul krijgt niet één maar twee nieuwe vrouwen op bezoek, die samen met Amy Rose en zijn ex Rafaëlla gaan strijden om zijn hart. Zowel Muriël als Maxine maken maandag hun eerste opwachting in het liefdesprogramma dus dat belooft wat. Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Amy Rose klaar met twijfelende Saul: 'Maak een keuze!' (Winter Vol Liefde) Bekijk deze video » Ronnie Flex adviseert Joshua uit Winter Vol Liefde: 'Speel het cool, doe het wat rustiger aan' Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: Esmeralda komt niet meer bij na deze grap van Guido Bekijk deze video »
TV :
Winter Vol Liefde: ook Muriël en Maxine willen Saul

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's