De Oranjewinter: 'Gordon is zielige man die hele leven al zoekt naar geluk'

De Oranjewinter: 'Gordon is zielige man die hele leven al zoekt naar geluk'

Tuesday 9 January om 08:21

Het finaal afgekraakte interview van Beau van Erven Dorens met Gordon, die in Casa di Beau nul zelfreflectie toonde en serieus lijkt te denken dat de breuk met zijn ex-fling Gavin niet ook aan hem kan liggen, werd maandagavond ook besproken in De Oranjewinter. Jan Slagter vindt de opmerkingen van de geplaagde entertainer niet echt verstandig, Sander de Kramer zag oprechtheid en Jack van Gelder vond het ontwapenend: 'Het is gewoon in wezen een zielige man die aan het zoeken is naar geluk, zijn hele leven al. En dat najaagt en allerlei tegenslagen heeft gehad.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 8 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

De Oranjewinter: '<em>Gordon</em> is zielige man die hele leven al zoekt naar geluk' Het finaal afgekraakte interview van Beau van Erven Dorens met Gordon, die in Casa di Beau nul zelfreflectie toonde en serieus lijkt te denken dat de breuk met zijn ex-fling Gavin niet ook aan hem kan liggen, werd maandagavond ook besproken in De Oranjewinter. Jan Slagter vindt de opmerkingen van de geplaagde entertainer niet echt verstandig, Sander de Kramer zag oprechtheid en Jack van Gelder vond het ontwapenend: 'Het is gewoon in wezen een zielige man die aan het zoeken is naar geluk, zijn hele leven al. En dat najaagt en allerlei tegenslagen heeft gehad.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 8 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Heftig: Gordon overwoog zelfmoordpoging en vertelt hierover in Casa di Beau Bekijk deze video » Gordon twijfelt of humor Geer & Goor nog kan: 'Dit tegen een dikke vrouw zeggen...' (Casa di Beau) Bekijk deze video » Veel kritiek op Gordons zelfmoordverhaal: "Ik geloof geen woord" Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's