Bouke over succes My Tribute to Elvis: 'Gigantisch mooi!'

Bouke over succes My Tribute to Elvis: 'Gigantisch mooi!'

Tuesday 9 January om 08:49

Het nieuwe tv-programma My Tribute to Elvis, waarin Bouke Scholten samen met Rob Kemps in het leven van The King duikt, is een groot succes op SBS6 en dat stemt de heren uiteraard zeer tevreden: 'Het hele Talpa-team is bij met de kijkcijfers. Ik geloof dat we inmiddels op bijna een miljoen kijkers zitten, dat is toch gigantisch mooi', aldus Scholten.

'Goede kanten van Elvis'
Wat wil hij aan de kijker meegeven? 'Mijn doel was om de goede kanten van Elvis te laten zien, om de kijker te laten zien wie Elvis is. En vooral de jonge kijkers, dat was mijn doel.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Bouke over succes <em>My Tribute to Elvis</em>: 'Gigantisch mooi!' Het nieuwe tv-programma My Tribute to Elvis, waarin Bouke Scholten samen met Rob Kemps in het leven van The King duikt, is een groot succes op SBS6 en dat stemt de heren uiteraard zeer tevreden: 'Het hele Talpa-team is bij met de kijkcijfers. Ik geloof dat we inmiddels op bijna een miljoen kijkers zitten, dat is toch gigantisch mooi', aldus Scholten. 'Goede kanten van Elvis'Wat wil hij aan de kijker meegeven? 'Mijn doel was om de goede kanten van Elvis te laten zien, om de kijker te laten zien wie Elvis is. En vooral de jonge kijkers, dat was mijn doel.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder My Tribute to Elvis is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van My Tribute to Elvis terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook My Tribute to Elvis gemist? Bouke zingt met achtergrondzangeres van Elvis Bekijk deze video » My Tribute to Elvis gemist? Bouke zingt 'A Little Less Conversation' Bekijk deze video » Benjamin dumpt 'manipulatieve' Joshua in Winter Vol Liefde: 'Dit is geen fijne eigenschap van jou' Bekijk deze video »
TV :

My Tribute to Elvis is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van My Tribute to Elvis terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's