Edith en Aroen spelen doktertje in Winter Vol Liefde: 'Waar heeft u last van?'

Edith en Aroen spelen doktertje in Winter Vol Liefde: 'Waar heeft u last van?'

Dinsdag 9 januari om 12:50

Edith heeft een plan voor een leuk uitje met Aroen maar daar moet hij wel eerst even voor gaan zitten, waarna die zegt: 'Ik ben bij de dokter.' Daar moet zijn date dan wel weer om lachen: 'Waar heeft u last van?'

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

Edith en Aroen spelen doktertje in <em>Winter Vol Liefde</em>: 'Waar heeft u last van?' Edith heeft een plan voor een leuk uitje met Aroen maar daar moet hij wel eerst even voor gaan zitten, waarna die zegt: 'Ik ben bij de dokter.' Daar moet zijn date dan wel weer om lachen: 'Waar heeft u last van?' Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Edith perplex in Winter Vol Liefde: 'Een vrouw is een hulp voor de man!?' Bekijk deze video » Benjamin uit Winter Vol Liefde schrikt van nieuwe look: 'Kan mezelf niet aankijken' (video) Bekijk deze video » Enorme sneeuwstorm op komst? 'Als dit uitkomt, ligt Nederland volledig plat' Bekijk deze video »
TV :
Edith en Aroen spelen doktertje in Winter Vol Liefde: 'Waar heeft u last van?'

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's