Edith perplex in Winter Vol Liefde: 'Een vrouw is een hulp voor de man!?'

Edith perplex in Winter Vol Liefde: 'Een vrouw is een hulp voor de man!?'

Dinsdag 9 januari om 09:40

Aroen lijkt er bijzondere opvattingen over de verschillen tussen mannen en vrouwen op na te houden ('Een vrouw is een hulp voor de man') en daarnaast blijkt hij erg gelovig en dat zijn twee dingen waar Edith wel even heel goed over na moet denken.

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

Edith perplex in <em>Winter Vol Liefde</em>: 'Een vrouw is een hulp voor de man!?' Aroen lijkt er bijzondere opvattingen over de verschillen tussen mannen en vrouwen op na te houden ('Een vrouw is een hulp voor de man') en daarnaast blijkt hij erg gelovig en dat zijn twee dingen waar Edith wel even heel goed over na moet denken. Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Benjamin dumpt 'manipulatieve' Joshua in Winter Vol Liefde: 'Dit is geen fijne eigenschap van jou' Bekijk deze video » De Oranjewinter: 'Gordon is zielige man die hele leven al zoekt naar geluk' Bekijk deze video » Katja Schuurman ontkent opname afkickkliniek en sneert naar Yvonne Coldeweijer: 'Ontsla je spionnen' Bekijk deze video » Benjamin uit Winter Vol Liefde schrikt van nieuwe look: 'Kan mezelf niet aankijken' (video) Bekijk deze video »
TV :
Edith perplex in Winter Vol Liefde: 'Een vrouw is een hulp voor de man!?'

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's