ZIEN: Gerard Joling heeft 'geen zin in' Geer & Goor

ZIEN: Gerard Joling heeft 'geen zin in' Geer & Goor

Tuesday 9 January om 12:41

Gordon was zondagavond te zien in een winterspecial van Casa di Beau waarin de entertainer zonder weerwoord zijn gal kon spuien over zijn ex Gavin. Daarnaast ging de zanger ook in op de vraag of hij openstaat voor een terugkeer van Geer & Goor: "Ik sta ervoor open maar dan nog één keer en daarna nooit meer", liet hij weten. Vandaag reageert Gerard Joling of hij nog een samenwerking ziet zitten met Gordon. Bekijk het Radio 538-fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: <em>Gerard Joling</em> heeft 'geen zin in' <em>Geer &amp; Goor</em> Gordon was zondagavond te zien in een winterspecial van Casa di Beau waarin de entertainer zonder weerwoord zijn gal kon spuien over zijn ex Gavin. Daarnaast ging de zanger ook in op de vraag of hij openstaat voor een terugkeer van Geer & Goor: "Ik sta ervoor open maar dan nog één keer en daarna nooit meer", liet hij weten. Vandaag reageert Gerard Joling of hij nog een samenwerking ziet zitten met Gordon. Bekijk het Radio 538-fragment hieronder. Lees verder onder de video. Joling heeft 'geen zin en tijd' voor een samenwerking met Gordon. Dat is duidelijk te merken. Hij heeft het veel te druk met televisieopnames, optredens en De Toppers... Bekijk ook Gordon twijfelt of humor Geer & Goor nog kan: 'Dit tegen een dikke vrouw zeggen...' (Casa di Beau) Bekijk deze video » Veel kritiek op Gordons zelfmoordverhaal: "Ik geloof geen woord" Bekijk deze video »
TV :

Joling heeft 'geen zin en tijd' voor een samenwerking met Gordon. Dat is duidelijk te merken. Hij heeft het veel te druk met televisieopnames, optredens en De Toppers...

Actuele video's

Meer actuele video's