Wordt 'Lilian & Sophie' het nieuwe Khalid & Sophie? (De Oranjewinter)

Wordt 'Lilian & Sophie' het nieuwe Khalid & Sophie? (De Oranjewinter)

Wat gaat Lilian Marijnissen, die weer helemaal gelukkig in de liefde is, doen nu ze geen Tweede Kamerlid meer is? 'Ik hoop dat ik iets kan blijven doen als het gaat om dat onrecht bevechten. Dat kan in de politiek maar dat kan misschien ook wel in de media', vertelt ze bij De Oranjewinter.

'Lilian & Sophie'
Marijnissen als tv-presentatrice, is dat misschien wat? Jack van Gelder heeft al wel een idee: 'Lilian & Sophie.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 9 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

Wordt '<em>Lilian &amp; Sophie</em>' het nieuwe Khalid &amp; Sophie? (De Oranjewinter) Wat gaat Lilian Marijnissen, die weer helemaal gelukkig in de liefde is, doen nu ze geen Tweede Kamerlid meer is? 'Ik hoop dat ik iets kan blijven doen als het gaat om dat onrecht bevechten. Dat kan in de politiek maar dat kan misschien ook wel in de media', vertelt ze bij De Oranjewinter. 'Lilian & Sophie'Marijnissen als tv-presentatrice, is dat misschien wat? Jack van Gelder heeft al wel een idee: 'Lilian & Sophie.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 9 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's