Winter Vol Liefde: Benjamin pakt nu al Michiels hand

Winter Vol Liefde: Benjamin pakt nu al Michiels hand

Woensdag 10 januari om 08:01

Na het veelbesproken vertrek van Joshua gaat Benjamin op pad met alweer een nieuwe date, Michiel. De twee gaan niet ergens rustig koffie drinken om elkaar wat beter te leren kennen. Nee, ze gaan het avontuur aan en gaan paragliden, over het prachtige Zwitserse sneeuwlandschap. Michiel vindt dat begrijpelijkerwijs nogal spannend maar na wat bemoedigende woorden van Benjamin en een liefdevolle aanraking komt het allemaal goed.

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

Winter Vol Liefde: <em>Benjamin</em> pakt nu al Michiels hand Na het veelbesproken vertrek van Joshua gaat Benjamin op pad met alweer een nieuwe date, Michiel. De twee gaan niet ergens rustig koffie drinken om elkaar wat beter te leren kennen. Nee, ze gaan het avontuur aan en gaan paragliden, over het prachtige Zwitserse sneeuwlandschap. Michiel vindt dat begrijpelijkerwijs nogal spannend maar na wat bemoedigende woorden van Benjamin en een liefdevolle aanraking komt het allemaal goed. Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Benjamin dumpt 'manipulatieve' Joshua in Winter Vol Liefde: 'Dit is geen fijne eigenschap van jou' Bekijk deze video » Benjamin uit Winter Vol Liefde schrikt van nieuwe look: 'Kan mezelf niet aankijken' (video) Bekijk deze video » Winter Vol Liefde-Benjamin neemt contact op met afgewezen Joshua: "Hele gezellige avond gehad" Bekijk deze video »
TV :
Winter Vol Liefde: Benjamin pakt nu al Michiels hand

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's