Saul overdondert Amy Rose en Rafaëlla: 'In mijn hotelbed is slechts plaats voor één vrouw' (Winter Vol Liefde)

Saul overdondert Amy Rose en Rafaëlla: 'In mijn hotelbed is slechts plaats voor één vrouw' (Winter Vol Liefde)

Woensdag 10 januari om 12:21

Saul heeft wel heel snel afscheid genomen van zijn twee laatste dates en wil zijn liefdesavontuur alleen nog voortzetten met zijn ex Rafaëlla en met plastic-Amy Rose. Dat gaat hij doen in Italië maar het 'probleem' is: in zijn hotelkamer is slechts plek voor één vrouw.

'Lastig onderwerp'
Het maakt de makelaar wellicht wat stiller dan normaal en dat zorgt voor een nogal ongemakkelijke stilte tijdens het ontbijt. Maar op een gegeven moment neemt Saul toch het woord: 'Ik wou wel beginnen over een lastig onderwerp.'

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

Saul overdondert <em>Amy Rose</em> en Rafaëlla: 'In mijn hotelbed is slechts plaats voor één vrouw' (<em>Winter Vol Liefde</em>) Saul heeft wel heel snel afscheid genomen van zijn twee laatste dates en wil zijn liefdesavontuur alleen nog voortzetten met zijn ex Rafaëlla en met plastic-Amy Rose. Dat gaat hij doen in Italië maar het 'probleem' is: in zijn hotelkamer is slechts plek voor één vrouw. 'Lastig onderwerp'Het maakt de makelaar wellicht wat stiller dan normaal en dat zorgt voor een nogal ongemakkelijke stilte tijdens het ontbijt. Maar op een gegeven moment neemt Saul toch het woord: 'Ik wou wel beginnen over een lastig onderwerp.' Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Winter Vol Liefde: Benjamin pakt nu al Michiels hand Bekijk deze video » X prijst integere Over mijn lijk: 'Prachtig, zet je met beide benen op de grond' Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: stuurloze Guido moet keuze maken tussen Marja en Esmeralda Bekijk deze video »
TV :
Saul overdondert Amy Rose en Rafaëlla: 'In mijn hotelbed is slechts plaats voor één vrouw' (Winter Vol Liefde)

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's