Guido heeft in Winter Vol Liefde gezoend met Esmeralda én Marja: "Eigenlijk weet ik het wel"

Guido heeft in Winter Vol Liefde gezoend met Esmeralda én Marja: "Eigenlijk weet ik het wel"

Donderdag 11 januari om 09:05

Guido belt in Winter Vol Liefde een hulplijn omdat hij al een aantal dagen zit te twijfelen tussen Esmeralda en Marja. Vandaag of morgen moet hij een keuze maken maar hij weet het nog niet. Na een aantal doortastende vragen biecht Guido op dat hij met hen allebei al heeft gezoend. Met nog meer vragen naar zijn gevoel en zijn antwoorden daarop, concludeert hij: "Eigenlijk weet ik het wel"...

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

Guido heeft in <em>Winter Vol Liefde</em> gezoend met Esmeralda én Marja: &quot;Eigenlijk weet ik het wel&quot; Guido belt in Winter Vol Liefde een hulplijn omdat hij al een aantal dagen zit te twijfelen tussen Esmeralda en Marja. Vandaag of morgen moet hij een keuze maken maar hij weet het nog niet. Na een aantal doortastende vragen biecht Guido op dat hij met hen allebei al heeft gezoend. Met nog meer vragen naar zijn gevoel en zijn antwoorden daarop, concludeert hij: "Eigenlijk weet ik het wel"... Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder De laatste aflevering van Winter Vol Liefde donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heftig! Duizelige Joyce in Winter Vol Liefde: "Ik sta een beetje te spacen hier" Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: stuurloze Guido moet keuze maken tussen Marja en Esmeralda Bekijk deze video » Benjamin in Winter Vol Liefde over zoenen met Michiel: "Nee, nee, gaan we niet doen" Bekijk deze video »
TV :
Guido heeft in Winter Vol Liefde gezoend met Esmeralda én Marja: "Eigenlijk weet ik het wel"

De laatste aflevering van Winter Vol Liefde donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's