Benjamin in Winter Vol Liefde over zoenen met Michiel: "Nee, nee, gaan we niet doen"

Benjamin in Winter Vol Liefde over zoenen met Michiel: "Nee, nee, gaan we niet doen"

Donderdag 11 januari om 08:50

In Winter Vol Liefde werd het karaoke avondje toch nog gezellig ook al moest Benjamin werken. Michiel had net een whisky’tje te veel gedronken en wordt wakker met een katertje. Hij weet niet meer wat er is gebeurd maar Benjamin wel. Michiel heeft hem geprobeerd te zoenen. Over zoenen met Michiel is Benjamin stellig: "Nee, nee, gaan we niet doen". En hoe zit het met die berichtjes die allemaal zijn verwijderd?

Bekijk de video van Winter Vol Liefde hieronder.

Benjamin in <em>Winter Vol Liefde</em> over zoenen met Michiel: &quot;Nee, nee, gaan we niet doen&quot; In Winter Vol Liefde werd het karaoke avondje toch nog gezellig ook al moest Benjamin werken. Michiel had net een whisky’tje te veel gedronken en wordt wakker met een katertje. Hij weet niet meer wat er is gebeurd maar Benjamin wel. Michiel heeft hem geprobeerd te zoenen. Over zoenen met Michiel is Benjamin stellig: "Nee, nee, gaan we niet doen". En hoe zit het met die berichtjes die allemaal zijn verwijderd? Bekijk de video van Winter Vol Liefde hieronder. De laatste aflevering van Winter Vol Liefde donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Winter Vol Liefde: stuurloze Guido moet keuze maken tussen Marja en Esmeralda Bekijk deze video » Saul overdondert Amy Rose en Rafaëlla: 'In mijn hotelbed is slechts plaats voor één vrouw' (Winter Vol Liefde) Bekijk deze video » Joshua over Winter Vol Liefde-avontuur: 'Zag harde woorden Benjamin pas op tv' (video) Bekijk deze video »
TV :
Benjamin in Winter Vol Liefde over zoenen met Michiel: "Nee, nee, gaan we niet doen"

De laatste aflevering van Winter Vol Liefde donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's