Gerard Joling in De Oranjewinter over Toppers-concert: "We betalen zo'n godsvermogen aan de ArenA"

Gerard Joling in De Oranjewinter over Toppers-concert: "We betalen zo'n godsvermogen aan de ArenA"

Thursday 11 January om 08:22

Gerard Joling is te gast bij De Oranjewinter. Hélène informeert hoe het zal gaan met de Toppers-concerten als Ajax uit zou moeten komen in de Europese play-offs. De concerten staan voor die periode al gepland in de Johan Cruijff ArenA. Gerard vindt dat de club dan maar moet uitwijken naar Rotterdam of Alkmaar. "We betalen zo'n godsvermogen aan de ArenA", aldus de zanger.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 10 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

<em>Gerard Joling</em> in <em>De Oranjewinter</em> over Toppers-concert: &quot;We betalen zo'n godsvermogen aan de ArenA&quot; Gerard Joling is te gast bij De Oranjewinter. Hélène informeert hoe het zal gaan met de Toppers-concerten als Ajax uit zou moeten komen in de Europese play-offs. De concerten staan voor die periode al gepland in de Johan Cruijff ArenA. Gerard vindt dat de club dan maar moet uitwijken naar Rotterdam of Alkmaar. "We betalen zo'n godsvermogen aan de ArenA", aldus de zanger. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 10 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Stars On Stage: Gerard Joling laat zich van ingetogen kant zien en oogst lof (video) Bekijk deze video »
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's