De Oranjewinter: Noa Vahle geniet van Bouke, die 'Are You Lonesome Tonight' zingt

De Oranjewinter: Noa Vahle geniet van Bouke, die 'Are You Lonesome Tonight' zingt

Friday 12 January om 08:41

Bouke Scholten sloot, samen met gitarist Leon Hermans, donderdagavond de uitzending van De Oranjewinter af met het prachtige Elvis-nummer Are You Lonesome Tonight. Dat werd zeer gewaardeerd door het publiek in de studio en ook Noa Vahle en Hélène Hendriks zaten zichtbaar van het optreden te genieten.

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjewinter van donderdag 11 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

De Oranjewinter: <em>Noa Vahle</em> geniet van Bouke, die '<em>Are You Lonesome Tonigh</em>t' zingt Bouke Scholten sloot, samen met gitarist Leon Hermans, donderdagavond de uitzending van De Oranjewinter af met het prachtige Elvis-nummer Are You Lonesome Tonight. Dat werd zeer gewaardeerd door het publiek in de studio en ook Noa Vahle en Hélène Hendriks zaten zichtbaar van het optreden te genieten. Hieronder zie je een fragment uit De Oranjewinter van donderdag 11 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook My Tribute to Elvis gemist? Bouke zingt met achtergrondzangeres van Elvis Bekijk deze video » Bouke over succes My Tribute to Elvis: 'Gigantisch mooi!' Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's