Guido uit Winter Vol Liefde heeft vriendin, maar het is niet Marja! (RENZE)

Guido uit Winter Vol Liefde heeft vriendin, maar het is niet Marja! (RENZE)

Vrijdag 12 januari om 08:20

Het eerste seizoen van Winter Vol Liefde zit erop en dus kunnen alle deelnemers vertellen wat er na afloop van de opnames in hun leven is gebeurd. Guido koos uiteindelijk voor Marja maar lang duurde die liefde niet: 'Het is niet meer aan', vertelt hij bij RENZE.

'Geen gevoel'
Het werkte niet tussen de twee: 'Ze is nog een week gebleven en toen hebben we het een tijdje aangekeken maar ik had niet dat gevoel dat ik haar miste zoals ik haar moet missen. Daar moet je eerlijk over zijn.'

Nieuwe vriendin
Ondanks deze 'teleurstelling' is Guido niet bij de pakken neer gaan zitten. Sterker nog: hij is inmiddels samen met een vrouw die zich ook had aangemeld voor het liefdesprogramma maar uiteindelijk niet op tv kwam.

Hoe dat precies zit zie je hieronder, in het fragment van RENZE

Guido uit <em>Winter Vol Liefde</em> heeft vriendin, maar het is niet Marja! (RENZE) Het eerste seizoen van Winter Vol Liefde zit erop en dus kunnen alle deelnemers vertellen wat er na afloop van de opnames in hun leven is gebeurd. Guido koos uiteindelijk voor Marja maar lang duurde die liefde niet: 'Het is niet meer aan', vertelt hij bij RENZE. 'Geen gevoel'Het werkte niet tussen de twee: 'Ze is nog een week gebleven en toen hebben we het een tijdje aangekeken maar ik had niet dat gevoel dat ik haar miste zoals ik haar moet missen. Daar moet je eerlijk over zijn.' Nieuwe vriendinOndanks deze 'teleurstelling' is Guido niet bij de pakken neer gaan zitten. Sterker nog: hij is inmiddels samen met een vrouw die zich ook had aangemeld voor het liefdesprogramma maar uiteindelijk niet op tv kwam. Hoe dat precies zit zie je hieronder, in het fragment van RENZE Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Guido biecht Marja op: 'Dit heb ik nog niet meegemaakt met iemand anders' (Winter Vol Liefde) Bekijk deze video » Guido heeft in Winter Vol Liefde gezoend met Esmeralda én Marja: "Eigenlijk weet ik het wel" Bekijk deze video » Benjamin wil niet zoenen met Michiel, die afdruipt: 'Lekker gaan, doei!' (Winter Vol Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Guido uit Winter Vol Liefde heeft vriendin, maar het is niet Marja! (RENZE)

Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's