Samenvatting Feyenoord - NEC (Eredivisie)

Samenvatting Feyenoord - NEC (Eredivisie)

Samenvatting <em>Feyenoord - NEC</em> (Eredivisie) Goals en hoogtepunten Feyenoord - NEC Samenvatting Feyenoord - NEC (Eredivisie) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en NEC in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Feyenoord - NEC Feyenoord en NEC spelen in de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd begint om 18.45 uur en staat onder leiding van Sander van der Eijk. Lees hier waar je de wedstrijd Feyenoord - NEC op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Heracles Almelo - Feyenoord (Eredivisie) Bekijk deze video » Opstelling FeyenoordBijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Dilrosun, Gimenez, Paixao. Opstelling NECRoefs; Van Rooij, Ross, Verdonk, Van Wermeskerken; Proper, Tavsan, Mattson, Gonzalez, Sano; Ogawa. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en NEC in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting Feyenoord - NEC (Eredivisie)

Goals en hoogtepunten Feyenoord - NEC

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en NEC in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Feyenoord - NEC

Feyenoord en NEC spelen in de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd begint om 18.45 uur en staat onder leiding van Sander van der Eijk.

Lees hier waar je de wedstrijd Feyenoord - NEC op tv kunt kijken.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Dilrosun, Gimenez, Paixao.

Opstelling NEC
Roefs; Van Rooij, Ross, Verdonk, Van Wermeskerken; Proper, Tavsan, Mattson, Gonzalez, Sano; Ogawa.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en NEC in de Eredivisie.

Actuele video's

Meer actuele video's