Eerste beelden over PATTY de serie: deze actrices spelen Patty Brard

Eerste beelden over PATTY de serie: deze actrices spelen Patty Brard

Eerste beelden over <em>PATTY</em> de serie: deze actrices spelen <em>Patty Brard</em> Op 18 februari verschijnt de nieuwe Videoland-serie, PATTY, over het leven van Patty Brard. De serie zit vol met tragische, maar ook leuke momenten uit haar leven en carrière. Van haar tijd met Luv' tot aan familiedrama's, alles komt erin voor. Holly Brood speelt de jonge Patty Brard en Eva van de Wijdeven speelt de volwassen Patty. Bekijk hieronder de video waarin Patty, Holy en Eva samen te zien zijn. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) De serie PATTY is vanaf 18 februari te zien op Videoland. Bekijk hierboven een Instagram-video waarin Patty Brard de acteurs voorstelt die de jonge en volwassen Patty spelen in de serie. Bekijk ook ZIEN: Patty Brard zingt jarige Frans Bauer toe: "Had je niet gedacht he!" Bekijk deze video » Video: het beautygeheim van Patty Brard Bekijk deze video »
Zondag 14 januari om 14:58

Op 18 februari verschijnt de nieuwe Videoland-serie, PATTY, over het leven van Patty Brard. De serie zit vol met tragische, maar ook leuke momenten uit haar leven en carrière. Van haar tijd met Luv' tot aan familiedrama's, alles komt erin voor. Holly Brood speelt de jonge Patty Brard en Eva van de Wijdeven speelt de volwassen Patty. Bekijk hieronder de video waarin Patty, Holy en Eva samen te zien zijn.

De serie PATTY is vanaf 18 februari te zien op Videoland. Bekijk hierboven een Instagram-video waarin Patty Brard de acteurs voorstelt die de jonge en volwassen Patty spelen in de serie.

Actuele video's

Meer actuele video's