CAROLINE over hoeveel nieuwe jurk heeft gekost: "Ik durf het bijna niet te vertellen"

CAROLINE over hoeveel nieuwe jurk heeft gekost: "Ik durf het bijna niet te vertellen"

Thursday 18 January om 10:42

Woendagavond was Caroline van der Plas samen met Jaïr Ferwerda te gast bij Renze om over de documentaire CAROLINE te vertellen. Zij is erg tevreden met het resultaat dat op Videoland te zien is.

Nieuwe jurk
Verschillende fragmenten worden getoond waaronder een fragment waarin zij zich voorbereidt op een afspraak door bodylotion in haar haren te smeren. Vervolgens toont Caroline de nieuwe jurk die zij in Deventer op de kop heeft getikt. Over hoeveel de nieuwe jurk eigenlijk gekost heeft zegt ze: "Ik durf het bijna niet te vertellen"...

Bekijk het fragment uit CAROLINE hieronder. Vanaf donderdag 18 januari is de documentaireserie CAROLINE te streamen bij Videoland.

<em>CAROLINE</em> over hoeveel nieuwe jurk heeft gekost: &quot;Ik durf het bijna niet te vertellen&quot; Woendagavond was Caroline van der Plas samen met Jaïr Ferwerda te gast bij Renze om over de documentaire CAROLINE te vertellen. Zij is erg tevreden met het resultaat dat op Videoland te zien is. Nieuwe jurkVerschillende fragmenten worden getoond waaronder een fragment waarin zij zich voorbereidt op een afspraak door bodylotion in haar haren te smeren. Vervolgens toont Caroline de nieuwe jurk die zij in Deventer op de kop heeft getikt. Over hoeveel de nieuwe jurk eigenlijk gekost heeft zegt ze: "Ik durf het bijna niet te vertellen"... Bekijk het fragment uit CAROLINE hieronder. Vanaf donderdag 18 januari is de documentaireserie CAROLINE te streamen bij Videoland. Bekijk ook RENZE: wat gebeurde er precies in Weiteveen? Bekijk deze video » Eerste beelden: Caroline van der Plas breekt bij gedachten aan man Jan, 'dan was hij er altijd' Bekijk deze video » BBB'er Caroline van der Plas toont 'heftige emoties' in Videoland-documentaire Bekijk deze video »
TV :
CAROLINE over hoeveel nieuwe jurk heeft gekost: "Ik durf het bijna niet te vertellen"


Actuele video's

Meer actuele video's