BBB'er Caroline van der Plas toont 'heftige emoties' in Videoland-documentaire

BBB'er Caroline van der Plas toont 'heftige emoties' in Videoland-documentaire

BBB'er <em>Caroline van der Plas</em> toont 'heftige emoties' in Videoland-documentaire Vanaf donderdag 18 januari is de documentaireserie CAROLINE te streamen bij Videoland. De koningin van het platteland, Caroline van der Plas, heeft een eigen documentaire op de streamingdienst Videoland. In de tweedelige serie deelt Van der Plas lief en leed met de kijker en zien we hoe ze haar werk en privéleven combineert. Een persoonlijk verhaal dat is vastgelegd door politiek journalist Jaïr Ferwerda. Met RTL Boulevard deelt de partijleider van de BBB hoe ze de première van de docuserie ervaart. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Caroline van der Plas opnieuw in gesprek met verkenner: 'Aan mij ligt het niet' (video) Bekijk deze video » ZIEN: De 10 best bekeken video's van Gids.tv in 2023 Bekijk deze video » Zien: Caroline van der Plas terug naar haar roots in Ierland (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas zeer emotioneel in documentaire: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Eerste beelden: Caroline van der Plas breekt bij gedachten aan man Jan, 'dan was hij er altijd' Bekijk deze video » Caroline van der Plas: 'Willem-Alexander lijkt me iemand die daar ook van houdt' Bekijk deze video »
Entertainment :
BBB'er Caroline van der Plas toont 'heftige emoties' in Videoland-documentaire
Tuesday 16 January om 21:22

Vanaf donderdag 18 januari is de documentaireserie CAROLINE te streamen bij Videoland.

De koningin van het platteland, Caroline van der Plas, heeft een eigen documentaire op de streamingdienst Videoland. In de tweedelige serie deelt Van der Plas lief en leed met de kijker en zien we hoe ze haar werk en privéleven combineert. Een persoonlijk verhaal dat is vastgelegd door politiek journalist Jaïr Ferwerda. Met RTL Boulevard deelt de partijleider van de BBB hoe ze de première van de docuserie ervaart.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's