Lang leve de liefde: Danino kiest opmerkelijk woord om persoonlijkheid te omschrijven

Lang leve de liefde: Danino kiest opmerkelijk woord om persoonlijkheid te omschrijven

Thursday 18 January om 14:41

In Lang leve de liefde doen twee singles een poging om elkaar beter te leren kennen. Fabiënne pakt een vraag uit de pot en stelt Danino de vraag met welk woord hij zijn persoonlijkheid zou omschrijven. Hij moet hier zeer lang over nadenken, maar dan heeft hij een woord bedacht: gezelligheid. Is dit het antwoord van de ideale man van Fabiënne?

Bekijk de video van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang leve de liefde</em>: Danino kiest opmerkelijk woord om persoonlijkheid te omschrijven In Lang leve de liefde doen twee singles een poging om elkaar beter te leren kennen. Fabiënne pakt een vraag uit de pot en stelt Danino de vraag met welk woord hij zijn persoonlijkheid zou omschrijven. Hij moet hier zeer lang over nadenken, maar dan heeft hij een woord bedacht: gezelligheid. Is dit het antwoord van de ideale man van Fabiënne? Bekijk de video van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Dylan in Lang Leve de Liefde vindt zichzelf geen slet en ook geen jager Bekijk deze video » Lief! Toon en Lia doen een 'schuifeltje' in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Elly valt date aan in Lang Leve de Liefde: 'Die buik kan minder, dat vet is gevaarlijk' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's