Lief! Toon en Lia doen een 'schuifeltje' in Lang Leve de Liefde

Lief! Toon en Lia doen een 'schuifeltje' in Lang Leve de Liefde

Dinsdag 16 januari om 12:11

Lang Leve de Liefde brengt zo nu en dan echt een glimlach op je gezicht en dat was zeker zo bij de date van Toon en Lia. De twee deden een 'schuifeltje' en dat zorgde voor erg liefdevolle beelden. En een lief krabbeltje over de rug.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lief! Toon en Lia doen een 'schuifeltje' in <em>Lang Leve de Liefde</em> Lang Leve de Liefde brengt zo nu en dan echt een glimlach op je gezicht en dat was zeker zo bij de date van Toon en Lia. De twee deden een 'schuifeltje' en dat zorgde voor erg liefdevolle beelden. En een lief krabbeltje over de rug. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: wordt Desiree gek van de rare geluiden van Michiel? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Michiel brengt Michael Jackson mee naar zijn date? Bekijk deze video » Wilfred Genee over PLUS-toiletpapier-hysterie: 'Het was een veldslag' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's