Bekijk de trailer van De Joodse Raad, grootse dramaserie vanaf 10 maart op NPO 1

Bekijk de trailer van De Joodse Raad, grootse dramaserie vanaf 10 maart op NPO 1

Thursday 18 January om 16:45

De Evangelische Omroep zendt in maart de spectaculaire oorlogs- en dramaserie De Joodse Raad uit. Uit geen ander land in West-Europa zijn tijdens de jaren 1940-1945 zoveel Joden afgevoerd als uit Nederland. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? De serie vertelt het verhaal: je ziet de onvoorstelbare consequenties van de anti-Joodse maatregelen van de bezetter. Voor welke dilemma’s werd de Joodsche Raad gesteld? Waarom werkten de Joden vrijwel direct mee aan dit initiatief van de Duitse bezetter?

Bekijk de trailer hieronder.

De aangrijpende dramaserie De Joodse Raad is vanaf 10 maart elke zondag om 21.20 uur te zien op NPO 1 en volledig streamen op NPO Plus.

Bekijk de trailer van <em>De Joodse Raad</em>, grootse dramaserie vanaf 10 maart op NPO 1 De Evangelische Omroep zendt in maart de spectaculaire oorlogs- en dramaserie De Joodse Raad uit. Uit geen ander land in West-Europa zijn tijdens de jaren 1940-1945 zoveel Joden afgevoerd als uit Nederland. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? De serie vertelt het verhaal: je ziet de onvoorstelbare consequenties van de anti-Joodse maatregelen van de bezetter. Voor welke dilemma’s werd de Joodsche Raad gesteld? Waarom werkten de Joden vrijwel direct mee aan dit initiatief van de Duitse bezetter? Bekijk de trailer hieronder. De aangrijpende dramaserie De Joodse Raad is vanaf 10 maart elke zondag om 21.20 uur te zien op NPO 1 en volledig streamen op NPO Plus. Bekijk ook Serie over Patty Brard in de maak: een gedramatiseerde versie van haar leven (Shownieuws) Bekijk deze video » Serie Máxima: hoofdrolspelers Delfina en Martijn werden verliefd op de set Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk de trailer van De Joodse Raad, grootse dramaserie vanaf 10 maart op NPO 1

Actuele video's

Meer actuele video's