Serie Máxima: hoofdrolspelers Delfina en Martijn werden verliefd op de set

Serie Máxima: hoofdrolspelers Delfina en Martijn werden verliefd op de set

Monday 15 January om 16:52

Binnenkort kun je bij Videoland kijken naar de nieuwe dramaserie Máxima, over het leven van onze koningin. Delfina Chaves (27) en Martijn Lakemeier (30) spelen de hoofdrollen, en ze komen met een bijzondere onthulling…

Lees verder onder de video.

Serie <em>Máxima</em>: hoofdrolspelers Delfina en Martijn werden verliefd op de set Binnenkort kun je bij Videoland kijken naar de nieuwe dramaserie Máxima, over het leven van onze koningin. Delfina Chaves (27) en Martijn Lakemeier (30) spelen de hoofdrollen, en ze komen met een bijzondere onthulling… Lees verder onder de video. ChemieDelfina en Martijn spelen in de serie de rollen van koningin Máxima en koning Willem-Alexander en natuurlijk moesten ze een verliefd stel spelen. Gelukkig was dat totaal niet moeilijk voor de twee, want tijdens de opnames zijn de acteurs verliefd geworden op elkaar. “Ik heb het gevoel dat we elkaar goed gezelschap hebben gehouden. En ja, er is een chemie tussen ons”, vertelt Delfina. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De serie Máxima is vanaf 20 april te zien bij Videoland. Koningin Máxima in tranen tijdens VN-reis door Kenia: 'Daarom doe ik het' Bekijk deze video » Exclusief! Bekijk de eerste beelden van de serie over het leven van koningin Máxima Bekijk deze video » Koningin Máxima in gesprek met Tooske in Shownieuws-special 'Samen tegen Schulden' Bekijk deze video »
Serie :
Serie Máxima: hoofdrolspelers Delfina en Martijn werden verliefd op de set

Chemie
Delfina en Martijn spelen in de serie de rollen van koningin Máxima en koning Willem-Alexander en natuurlijk moesten ze een verliefd stel spelen. Gelukkig was dat totaal niet moeilijk voor de twee, want tijdens de opnames zijn de acteurs verliefd geworden op elkaar. “Ik heb het gevoel dat we elkaar goed gezelschap hebben gehouden. En ja, er is een chemie tussen ons”, vertelt Delfina.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De serie Máxima is vanaf 20 april te zien bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's