Samenvatting FC Utrecht - PSV (Eredivisie)

Samenvatting FC Utrecht - PSV (Eredivisie)

Samenvatting <em>FC Utrecht - PSV</em> (Eredivisie) Goals en hoogtepunten FC Utrecht - PSV Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing FC Utrecht - PSV PSV en FC Utrecht spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het Galgenwaard in Utrecht. De wedstrijd begint om 12.15 uur en staat onder leiding van Joey Kooij. Lees hier waar je de wedstrijd FC Utrecht - PSV op tv kunt kijken. Opstelling PSVBenitez; Dest, Silva, Boscagli, Van Aanholt; Schouten, Land, Til; Tillman, De Jong, Bakayoko. Opstelling FC UtrechtBarkas; Ter Avest, Flamingo, Viergever, Leliendal; Bozdogan, Faulo, Jensen; Boussaid, Lammers, Ramselaar. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting FC Utrecht - PSV (Eredivisie)
Sunday 21 January om 12:15

Goals en hoogtepunten FC Utrecht - PSV

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing FC Utrecht - PSV

PSV en FC Utrecht spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het Galgenwaard in Utrecht. De wedstrijd begint om 12.15 uur en staat onder leiding van Joey Kooij.

Lees hier waar je de wedstrijd FC Utrecht - PSV op tv kunt kijken.

Opstelling PSV
Benitez; Dest, Silva, Boscagli, Van Aanholt; Schouten, Land, Til; Tillman, De Jong, Bakayoko.

Opstelling FC Utrecht
Barkas; Ter Avest, Flamingo, Viergever, Leliendal; Bozdogan, Faulo, Jensen; Boussaid, Lammers, Ramselaar.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en FC Utrecht in de Eredivisie.

Actuele video's

Meer actuele video's