FC Utrecht - PSV live op tv en online (Eredivisie)

FC Utrecht - PSV live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in de achttiende speelronde

Sport :

Op zondag 21 januari spelen PSV en FC Utrecht in de achttiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Galgenwaard in Utrecht. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten FC Utrecht - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De Eindhovenaren hebben tot op heden nog geen wedstrijd verloren in de Eredivisie: de ploeg van Peter Bosz lijkt wel onverslaanbaar en is dat misschien ook wel. Van de nummer 14 van de Eredivisie hoeven ze ook niet veel tegenstand te verwachten. Alhoewel: van de laatste vijf wedstrijden wist PSV ze niet allemaal te winnen. In de vorige wedstrijd in Utrecht werd het 2-2.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 11.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Utrecht - PSV is zondag 21 januari om 12.15 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's