ZIEN: Grofgebekte Nawwal is het totaal niet eens met de kritiek (No Way Back)

ZIEN: Grofgebekte Nawwal is het totaal niet eens met de kritiek (No Way Back)

ZIEN: <em>Grofgebekte</em> Nawwal is het totaal niet eens met de kritiek (<em>No Way Back</em>) Vorige week kreeg Nawwal veel kritiek in het SBS6-programma No Way Back. In dit programma reizen zestien kandidaten af naar de ruige wildernis van Noorwegen. Ook online kreeg de Marokkaanse veel commentaar op haar houding. En dat is deze week niet anders... Grote bekNawwal is het totaal niet eens met de kritiek. Ze is grof gebekt en zegt hoe ze zich voelt. Het begon allemaal goed, maar ze kan de groep niet bijhouden: "Ik ben het er echt niet mee eens. Grote bek van iedereen." Bekijk het fragment hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Zondag in No Way Back: Zwemmen in ijskoudwater Bekijk deze video » Kijkers gaan los op Nawwal uit No Way Back: "Zeker omdat ik Marokkaan ben" Bekijk deze video »

Vorige week kreeg Nawwal veel kritiek in het SBS6-programma No Way Back. In dit programma reizen zestien kandidaten af naar de ruige wildernis van Noorwegen. Ook online kreeg de Marokkaanse veel commentaar op haar houding. En dat is deze week niet anders...

Grote bek
Nawwal is het totaal niet eens met de kritiek. Ze is grof gebekt en zegt hoe ze zich voelt. Het begon allemaal goed, maar ze kan de groep niet bijhouden: "Ik ben het er echt niet mee eens. Grote bek van iedereen." Bekijk het fragment hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's