Start nieuw seizoen De Avondshow met Arjen Lubach: bekijk de eerste beelden

Start nieuw seizoen De Avondshow met Arjen Lubach: bekijk de eerste beelden

Start nieuw seizoen <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: bekijk de eerste beelden Vandaag, maandag 22 januari is het zover, dan keert De Avondshow met Arjen Lubach terug op televisie. Arjen Lubach is met een nieuw seizoen van zijn satirische show van maandag tot en met donderdag te zien op NPO 1 en deelt op Instagram de eerste beelden. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Arjen Lubach (@arjenlubach) WereldnieuwsLubach duikt ook dit seizoen in de waan van de dag en gaat op zijn eigen unieke en humoristische wijze in op de actualiteiten. Ook komt regelmatig een inspirerende gast langs voor een gesprekje met de cabaretier. Het is wereldnieuws dat De Avondshow met Arjen Lubach terugkeert, dat blijkt wel uit de beelden hierboven. Het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach is vanaf maandag 22 januari elke maandag tot en met donderdag rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Arjen Lubach maakt Uri Rosenthal, voormalig minister van Buitenlandse Zaken belachelijk (video) Bekijk deze video »
Maandag 22 januari om 11:14

Vandaag, maandag 22 januari is het zover, dan keert De Avondshow met Arjen Lubach terug op televisie. Arjen Lubach is met een nieuw seizoen van zijn satirische show van maandag tot en met donderdag te zien op NPO 1 en deelt op Instagram de eerste beelden.

Lees verder onder de video.

Wereldnieuws
Lubach duikt ook dit seizoen in de waan van de dag en gaat op zijn eigen unieke en humoristische wijze in op de actualiteiten. Ook komt regelmatig een inspirerende gast langs voor een gesprekje met de cabaretier. Het is wereldnieuws dat De Avondshow met Arjen Lubach terugkeert, dat blijkt wel uit de beelden hierboven.

Het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach is vanaf maandag 22 januari elke maandag tot en met donderdag rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's