De Avondshow met Arjen Lubach start maandag 22 januari op NPO 1 met nieuw seizoen

De Avondshow met Arjen Lubach start maandag 22 januari op NPO 1 met nieuw seizoen
Arjen Lubach bespreekt waan van de dag

Kijktip :

Maandag 22 januari is het zover, dan keert De Avondshow met Arjen Lubach weer terug op televisie. Arjen Lubach is met een nieuw seizoen van zijn satirische show van maandag tot en met donderdag te zien op NPO 1.

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Actualiteiten en humor
Arjen Lubach duikt in het programma in de waan van de dag en gaat op zijn eigen unieke en humoristische wijze in op de actualiteiten. Ook komt regelmatig een inspirerende gast langs voor een goed gesprek met de cabaretier. Lubach maakt het programma samen met onder anderen Diederik Smit en Tex de Wit.

Viral
De afgelopen jaren heeft Lubach met zijn programma heel wat successen behaald, zo ging hij met verschillende acties en video’s viral. Eerder oogstte Lubach al veel lof met zijn programma Zondag met Lubach. Maar fans hoefden niet lang te treuren om het einde, want deze wekelijkse show werd met De Avondshow met Arjen Lubach omgedoopt tot een programma dat vier keer per week te zien is.

Het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach is vanaf maandag 22 januari elke maandag tot en met donderdag rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's