Chateau Meiland VIPS: Martien ontvangt zijn droomman Viktor Brand

Chateau Meiland VIPS: Martien ontvangt zijn droomman Viktor Brand

Dinsdag 23 januari om 08:55

Viktor Brand en Sylvia Geersen brengen deze week een bezoek aan Code Rosé in Noordwijk, voor het programma Chateau Meiland VIPS. Die eerste is duidelijk aan het genieten: 'Ik word onwijs verwend. We worden enorm in de watten gelegd.'

Droomman Martien
Ook Sylvia voelt zich al snel helemaal thuis en Martien denkt dat het een goede match is: 'Ze kwamen een half uur na elkaar binnen en na een paar minuten dacht ik al.. die voelen elkaar heel goed aan.' De gastheer heeft in het verleden weleens aangegeven dat Viktor zijn droomman is, voelt hij dat nog steeds zo? 'Hij ziet er goed uit, mooie lengte, goed haar. Dat is nou eenmaal zo. Er zijn maar heel weinig mannen die ik echt heel mooi vind.' Dat worden vast hele gezellige dagen!

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Chateau Meiland VIPS: <em>Martien</em> ontvangt zijn droomman Viktor Brand Viktor Brand en Sylvia Geersen brengen deze week een bezoek aan Code Rosé in Noordwijk, voor het programma Chateau Meiland VIPS. Die eerste is duidelijk aan het genieten: 'Ik word onwijs verwend. We worden enorm in de watten gelegd.' Droomman MartienOok Sylvia voelt zich al snel helemaal thuis en Martien denkt dat het een goede match is: 'Ze kwamen een half uur na elkaar binnen en na een paar minuten dacht ik al.. die voelen elkaar heel goed aan.' De gastheer heeft in het verleden weleens aangegeven dat Viktor zijn droomman is, voelt hij dat nog steeds zo? 'Hij ziet er goed uit, mooie lengte, goed haar. Dat is nou eenmaal zo. Er zijn maar heel weinig mannen die ik echt heel mooi vind.' Dat worden vast hele gezellige dagen! Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Chateau Meiland VIPS is vanaf maandag 26 februari te zien op SBS6 Bekijk ook Martien Meiland: 'Zo werkt de relatie van Erica en mij' Bekijk deze video » Exclusieve onthullingen: Deze BN'ers komen langs in Chateau Meiland VIPS Bekijk deze video » Lil Kleine bij RENZE over auto-inicident Jaimie Vaes: 'In giftige relatie gebeuren verkeerde dingen' Bekijk deze video »
TV :

Chateau Meiland VIPS is vanaf maandag 26 februari te zien op SBS6

Actuele video's

Meer actuele video's